Ochrana osobních údajů


Osobní informace, které uvedete na těchto stránkách zpracovává společnost ProfCom, s.r.o., se sídlem náměstí Republiky 1078/1, 110 00, Praha 1, zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 116864.


Při objednávce jsou od Vás požadovány následující informace: e-mailová adresa, Vaše jméno a příjmení, adresa sídla firmy, IČ, DIČ. Také uchováváme kopie zpráv, kterými zasíláte připomínky ke stránce, technické dotazy nebo hlásíte problémy.


Své osobní údaje máte právo kdykoli zkontrolovat a požádat o informaci o jejich zpracování, příp. o jejich opravu, aktualizaci, vymazání nebo blokaci. V případě, že byste zjistili, že zpracování poskytnutých osobních údajů je v rozporu s ochrannou Vašeho soukromého a osobního života (např. že zpracovávané údaje jsou nepřesné) nebo v rozporu se zákonem, můžete požádat ProfCom, s.r.o. o vysvětlení a odstranění takto vzniklého stavu. Nebude-li Vaší žádosti vyhověno máte, právo obrátit se přímo na Úřad pro ochranu osobních údajů nebo se můžete obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů přímo.


Svůj souhlas se zpracováním osobních údajů můžete kdykoliv odvolat. V případě, že nesouhlasíte se zpracováním údajů. které jste naší společnosti poskytli při zadávání objednávek nebo v průběhu další obchodní spolupráce, kontaktujte prosím bezodkladně firmu ProfCom, s.r.o., kde jsou vaše údaje zpracovávány.



* Veškeré ceny jsou uvedeny bez DPH

** Zobrazuje-li se Vám cena s nulovou částkou, k požadované položce nemáte nastavenu cenu. Kontaktujte prosím přímo našeho obchodního zástupce, nebo napište na prodej@profcom.cz. Rádi pro Vás připravíme nabídku.